Comunicare, marketing și evenimente ecologic
durabile la bordul Segway PT.i2 - ipad_Camera_a

Proemotion in Motion Srl este o societate tânără pe piața româneasca, dar cu un  know how plurianual primit exclusiv pe teritoriul românesc de la societatea italiană Event Way Srl, creatoarea și dezvoltatoarea unui new media inovativ de comunicare și marketing.
Acordăm o foarte mare atenție conceperii proiectului, faza cea mai importantă a muncii noastre, contopind întreaga energie de care dispunem pentru a identifica concepte și idei.
Experiența noastră, rod al moșternirii care ne-a fost transferată de societatea italiană, ne permite să amplificăm prospectivele noastre oferindu-ne noi oportunități de creștere cu clienții proveniți din diferite domenii, uniți de respectul și dragostea pentru mediu.
Noul new media nu este altceva decât un instrument de marketing inovativ și alternativ și de comunicare teritorală cu un impact vizual și emoțional foarte mare, la bordul a Segway P.T.
Segway PT este punctul nostru forte și valoarea noastră adăugată. Durabil ecologic și dinamic reprezintă pilonul pe care ne bazăm activitățile de comunicare și marketing pentru a face publicitate brand-urilor clienților noștri door to door, street martketing și  guerilă.
Proiectăm campanii publicitare cât mai diverse, personalizate, de mare impact vizual și emoțional și îi susținem pe cei care, ca noi, cred într-o comunicare fondată pe un comportament responsabil și respectuos al mediului.
Strategii de comunicare durabile ecologic pentru a garanta buna reușită a sarcinii noastre.