Tourist_Angels_LOGO_colore-01


Tourist Angels
Tourist Angels5 este un serviciu de comunicare teritorială integrată care se distinge prin formatul său inovativ.

Un serviciu de informare culturală durabilă îndreptat către turiști, distractiv și unic în genul său.

Tineri surăzători și cu spirit dinamic la bordul Segway PT, mijloace de transport electrice și DURABILE, vor constitui portofoliul de primire pentru orașul dvs., putându-se , astfel, garanta informații turistice și culturale de calitate certificată și instituțională, ridicând nivelul de asistență încreptată către vizitator, cetățean, turist.
Segway PT, dispunând în mod adecvat de un înveliș special care îl face să semene cu o caleașcă, este dotat cu buzunare laterale care pot conține materiale informative și promoționale, devenind astfel o stație de lucru mobilă înzestrată cu de toate.
Caroseria care acoperă mijlocul de transport, îl face ușor de recunoscut, zona grafică personalizabilă poate fi utilizată fie de către administrație cât și de către sponsorii privați care vor dori să se promoveze în zonele cele mai exclusiviste din oraș.
Tourist Angels mulțumită Segway PT, vor dispune de o mare autonomie de mișcare și o agilitate degajată, putând astfel să circule pe cele mai diferite suprafețe, totul cu grație și ușurință.
Mulțumită impactului vizual și emoțional puternic al mijloacelor de transport, spiritului dimanic și înaltul profesionalism al Tourist Angels, serviciul permite o comunicare orientată și strategică: turiștii și cetățenii nu vor trebui să mai caute punctele de informare fixe dispersate prin oraș, informațiile vor ajunge direct la ei. Imediat identificabil, Tourist Angels este un aliat strategic pentru Administrațiile Publice și pentru societăți deoarece devine un punct de referință fundamental pentru oricine, stabilind sute de contacte pe zi “Face-to- Face” și maxima vizibilitate a mesajului imprimat pe corpul mijlocului de transport.

CINE ALEGE TOURIST ANGELS ȘI DE CE  

Administrațiile Publice

Serviciul este adapt  pentru Administrațiile Publice.

De la micile orașe până la marile zone metropolitane, de la parcuri la punctele turistice, toate vor găsi în Tourist Angels un aliat prețios pentru o comunicare teritorială de excelență:

  • Primirea turistică și teritorială unică de acest gen;
  • Comunicare capilară;
  • Abordarea cetățenilor de către instituție;
  • Inovarea tehnologică cu impact redus asupra mediului;
  • Crearea locurilor de muncă pentru tineri.

Societățile  

Societățile pot achiziționa  corpul care acoperă Segway PT al Tourist Angels.

În acest mod vor putea beneficia de:

  • Vizibilitate foarte mare;
  • Impact excepțional în comunicarea vizuală și emoțională;
  • Amplasarea strategică ce poate apropia de publicul țintă;
  • Fuziunea diferitelor acțiuni de Marketing (Street- Dymanic-Direct-Guerrilla);
  • Exclusivitatea accesului în zonele cunoscute unde nu se pot pune instalații publicitare.
Tourist Angels6
Tourist Angels5
Tourist Angels4
Tourist Angels3
Tourist Angels2
Tourist Angels
Brochure Download